HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Zombieland (Jesse Eisenberg, Emma Stone)

Zombieland (Jesse Eisenberg, Emma Stone)
Meest recente postings van totaal 1
Gebruiker Waardering Commentaar
Nomad Zombieland (2009) is een knotsgekke horrorfilm met een knipoog. Wat deze film eigenlijk boven alle andere films in dit genre uit tilt zijn de acteurs Jesse Eisenberg en Emma Stone en hun personages. Ondergetekende houdt helemaal niet van zombie- en horrorfilms. Allemaal veel te voorspelbaar in hun doel om de kijker angst aan te jagen.

Maar van Zombieland heb ik op een zondagavond anderhalf uur zitten lachen en genieten van deze parodie op het genre. Helemaal volgens het Hollywood-draaiboek en het principe van de Hollywood-ending mag de jongen (Eisenberg) aan het eind van de film het meisje (Stone) kussen.

In de kaartenbak zou ik Zombieland onderbrengen bij de U van uiterst geestige parodie op het zombie - en horrorfilmgenre. Lighthearted. Cartoon-achtig geweld/cardboard violence. Fun fun fun. Lekker voor wie twee uur onbekommerd en zorgeloos achterover hangend op de bank wil genieten van een intelligent gemaakte parodie. Uitstekende acteurs: Eisenberg en Stone. Leuke rol van Woody Harrelson

Inserted on 2017-05-03 00:34:22, last modified on 2017-06-01 04:16:45